Property | Value |
?:definitionByCirad
|
-
any measurable or observable characteristic related to the mechanical textural attribute relating to the force required to achieve a given deformation or penetration of meat. A tender meat requires a low force
(en)
-
toute caractéristique mesurable ou observable associée aux attributs mécaniques de texture, liés à la force requise pour accomplir une déformation donnée ou une pénétration dans la viande. Une viande tendre requiert peu de force
(fr)
|
oboInOwl:hasExactSynonym
|
-
flesh tenderness
(xsd:string)
|
rdfs:label
|
-
meat tenderness
(en)
-
tendreté de la viande
(fr)
|
?:references
|
-
INRA:PHASE "INRA PHASE"
(xsd:string)
|
rdfs:subClassOf
|
|
?:subsetAbsent
|
-
GoatAbsent
(xsd:string)
-
HorseAbsent
(xsd:string)
-
MouseAbsent
(xsd:string)
-
SoleAbsent
(xsd:string)
-
ZebraFishAbsent
(xsd:string)
|
?:subsetPresent
|
-
CarpPresent
(xsd:string)
-
CattlePresent
(xsd:string)
-
ChickenPresent
(xsd:string)
-
CodPresent
(xsd:string)
-
DuckPresent
(xsd:string)
-
GoosePresent
(xsd:string)
-
PigPresent
(xsd:string)
-
QuailPresent
(xsd:string)
-
RabbitPresent
(xsd:string)
-
SalmonPresent
(xsd:string)
-
SeaBassPresent
(xsd:string)
-
SeaBreamPresent
(xsd:string)
-
SheepPresent
(xsd:string)
-
TilapiaPresent
(xsd:string)
-
TroutPresent
(xsd:string)
-
TurkeyPresent
(xsd:string)
|
rdf:type
|
|